Diamondbrite

Lak & bekledingbescherming met 6 jaar Garantie
Het klimaat in Europa is niet ideaal voor moderne autolakken. De meeste autofabrikanten leveren hun auto's dan ook af in een protectie wax om ervan overtuigd te zijn dat de autolak in showroomconditie blijft,vanaf de dag dat deze de fabriek verlaat. Wanneer uw wagen wordt afgeleverd dan krijgt u alleen garantie op roestvorming van binnenuit. De conditie van de autolak en de bescherming tegen weersinvloeden van buitenaf is nu uw verantwoording.Diamondbrite is een hoogwaardig 2-componenten hars lakprotectie,een product dat twintig jaar geleden is ontwikkeld in Scandinavië om alle soorten lak te beschermen en geeft u als klant een lakgarantie van 6 jaar

Lakprotectie
De harde hoogglansbescherming van diamondbrite geeft bescherming tegen wegenzout, zure regens,industrie-uitstoot,verkeersvuil,insectenresten en andere uitstoot welke op uw auto kan voorkomen. Verkleuring door UV-licht is verleden tijd,terwijl vogeluitwerpselen niet door de lakpantser kan branden mits deze binnen 12uur wordt verwijderd en met Diamondbrite Wash&Wax Conserver wordt nabehandeld. Eenmaal behandeld met Diamondbrite zal uw wagen een unieke lakbescherming hebben. Om de showroomglans te laten terug keren hoeft u enkel maar uw auto te wassen met Diamondbrite Wash&Wax Conserver en af te zemen. Uw auto behoudt de glans en bescherming keer op keer!!! Om de glans van uw lakwerk te behouden hoeft u alleen maar twee dopjes DiamondbriteWash&Wax Conserver aan uw water toe te voegen en de wagen na wasbeurt af te zemen met een zachte microvezel droogdoek. Vliegtuigmaatschappijen maken ook gebruik van deze handelswijze te bescherming van hun vliegtuigen!

Interieur Protectie
Na de behandeling met de Diamondbrite Fabric Protector is uw bekleding voorzien van een onzichtbare beschermlaag die zich hecht in de vezels van de bekleding. De Diamondbrite Fabric Protector beschermlaag zal voorkomen dat vlekken zich in de bekleding vastzetten. Gemorste vloeistoffen, zoals koffie, limonade-ijs en alle daagse vervuilingen kunnen eenvoudig worden verwijderd met schoon water en een doekje. Ook hondenharen zijn eenvoudig te verwijderen.

Ruitencoating
Rainscreen Ruitencoating laat na de behandeling een vuil- en waterafstotende beschermlaag achter op ruiten en plexiglas. Waterdruppels en vuil hechten niet meer op de ruiten. Bij normale omstandigheden is een behandeling met Diamondbrite Rainscreen Ruitencoating per zes maanden voldoende om de ruiten schoon en water afstotend te houden.

Prijzen
Diamondbrite Lakprotectie vanaf € 350,00
Diamondbrite Interieurprotectie € 150,00
Diamondbrite Ruitencoating € 40,00